معرفی بخش داخلی مجتمع خیرین سلامت استان قم

سال تاسیس: 1395

رئیس بخش  : دکتر نصیری

سرپرستار بخش: آقای دریابکی

مکان استقرار بخش: طبقه چهارم ساختمان فرقانی


مراجعین محترم بخش داخلی

براین باوریم که بیمار از عزیزترین مخلوقات خداست و خدمت به او نوعی عبادت است. با امید به اینکه کلیه خدمات ارائه شده در این مرکز، تا حد امکان مورد توجه و رضایت شما قرارگیرد، در ابتدای بستری به نکات زیر توجه فرمائید.

 آموزشهای لازم در مورد روند بیماری و نحوه مراقبت از خود، در بدو پذیرش و حین بستری، توسط پزشک و پرستار به شما ارائه میشود.

 در بدو پذیرش، دستبند مشخصات در اختیار بیمار قرار داده میشود، لطفاً تا پایان دوره بستری به مچ دست بیمار خود ببندید. زیرا درکلیه مراحل درمانی و تشخیصی (تجویز دارو، تزریق خون، انجام آزمایشات و تصویربرداری و ...) به منظور پیشگیری و به حداقل رساندن اتفاقات ناخواسته (ناشی از عدم صحیح شناسایی)، نیاز میباشد.

 داخل هراتاق امکانات رفاهی (سرویس بهداشتی،حمام، یخچال، تلویزیون و....) جهت رفاه حال شما عزیزان فراهم شده است. لطفاً در حفظ و نگهداری آنها کوشا باشید.

 هر بیمار در هر شیفت، پرستار مخصوص خود را دارد، بدون اطلاع پرستار خود به هیچ وجه از بخش خارج نشوید.

 خواهشمند است سکوت را در بخش رعایت کرده و در هنگام صحبت با تلفن همراه، تماشای تلویزیون و... آرامش سایر بیماران را در نظر داشته باشید.

 بیماران محترم میتوانند پس از بستری، شماره تلفن اتاق و تخت بستری خود را به همراهان ارائه و همراهان از طریق (شماره تلفن اتاق + 3133 )با بیماران خود تماس حاصل نمایند.

 رعایت پوشش کامل اسلامی و شئونات اخلاقی،در بیمارستان الزامی است.

 به منظور رعایت حقوق افراد و حفظ ایمنی، استعمال دخانیات در تمامی فضای داخلی بیمارستان، اکیداً ممنوع میباشد.

 بیمارستان هیچ مسئولیتی در قبال اشیاء و لوازم قیمتی شما ندارد، از نگهداری این اشیاء نزد بیمار بپرهیزید.

 هنگام خواب و استراحت محافظ کنار تخت را بالا بکشید، و در صورتی که نحوه استفاده از آن را نمیدانید از پرستار بخش سئوال نمائید.

 در طول بستری از محلول ضدعفونی دست که در داخل اتاق به دیوار نصب شده است، طبق راهنمای آن استفاده نمائید.

 هر بیمار مجاز به داشتن یک همراه میباشد (جهت تهیه کارت همراه به واحد پذیرش بیمارستان مراجعه نمایید).

 همراهان محترم جهت استراحت، از صندلیهای تاشو موجود در اتاق بیمار استفاده نمایند و بعد از استفاده، صندلی به حالت اول بازگردانده شود.

 در زمان انجام اقدامات تشخیصی و درمانی (تعویض پانسمان و....) حضور همراه بر بالین بیمار، ممنوع میباشد.

 در صورت تمایل به گرفتن آب جوش، صبح ها از ساعت 9 تا 6 و عصرها از ساعت 20 تا 16 به آشپزخانه ( طبقه منفی یک) مراجعه نمائید.

 ساعت سرو غذا در بخش، صبحانه از ساعت 6 تا 7 ،ناهار از ساعت 12 تا 13 و شام از ساعت 18 الی 19 میباشد. همراه در صورت تمایل به گرفتن غذا برای خود، میتواند درساعات مذکور به آشپزخانه مراجعه و پس از پرداخت هزینه، غذا دریافت نماید.

 به تابلوی راهنمای پله های خروج اضطراری در بخش، که برای خروج در مواقع بحرانی و اضطراری تعبیه شده، دقت نمایید.

 زباله های شبه خانگی خود را مانند قوطی کمپوت و جعبه ی شیرینی، ظروف یکبار مصرف و موارد مشابه را در سطلهای دارای کیسه مشکی بیندازید.

 زباله های عفونی ( پنبه خونی، پانسمان و...) را فقط در سطلهای دارای کیسه زردرنگ، جمع آوری نمایید. 

 منشور حقوق بیماران، داخل سالن بر روی دیوار نصب گردیده است، درصورت وجود هرگونه سوال از پرستار خود راهنمایی بگیرید.

 نمازخانه واقع در حیاط بیمارستان، زمان اقامه نماز جماعت ظهر و عشاء باز است. مهر، جانمازی، سنگ تیمم، قرآن و ادعیه داخل بخش موجود است. جهت قبله داخل هر اتاق، بر روی سقف مشخص شده است.

 جهت دریافت پاسخ سؤالات شرعی و اعتقادی، می توانید با سفیر محبت مرکز به شماره 09032175797 از ساعت 11 صبح الی 3 بعد از ظهر و 6 شب الی 9 شب ارتباط برقرار نمایید.

 ملاقات به علت بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد.

 کودکان بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های واگیردار هستند؛ از به همراه آوردن اطفال زیر 12 سال به بیمارستان خودداری کنید.

 دستگاه خودپرداز در طبقه هم کف جنب باجه بانک رفاه، و همچنین در حیاط بیمارستان قراردارد.

 پرداخت کلیه هزینه های درمانی، پزشکی، تجهیزات و دارو و... صرفاً از طریق صندوق بیمارستان میباشد، لذا از پرداخت وجه با هر عنوان به افراد خودداری نمایید.

 دفترچه بیمار را با در نظرداشتن اعتبار آن جهت پیگیریهای لازم و صدورگواهی بیمه، نزد بیمار خود قرار دهید.

 جهت تسریع در روند درمان، از بردن مدارک پزشکی بیمار (مدارک تصویربرداری، آزمایشات و...) به خارج از بخش خودداری نمائید.

 درصورتیکه بیمار زیر 18 سال باشد، حضور پدر یا جد پدری جهت دادن رضایت عمل الزامی است.

 روز و ساعت انجام عمل جراحی بیماران توسط پزشک و با توجه به نوع بیماری آنها تعیین می شودو به اطلاع شما می رسد. ترخیص بیمار از بخش، طبق صلاحدید و با دستور پزشک معالج، صورت میپذیرد.

 آموزش های لازم در زمینه مراقبت های پس از ترخیص شامل نحوه فعالیت، مراقبت از زخم، ادامه درمان دارویی، رژیم غذایی، تاریخ مراجعه بعدی و... به صورت کتبی و شفاهی توسط پزشک و پرستار به شما ارائه خواهد شد.

 پس از ترخیص، هنگام خروج بیمار از بخش برگه خلاصه پرونده بالینی، نسخه داروئی پزشک و برگه آموزشهای حین ترخیص به بیمار تقدیم خواهد شد.

مشاهده و دانلود فایل pdf معرفی

و آشنایی با بخش داخلی


گردشگری سلامت و بیماران بین الملل استان قم

واحد IPD


 

  • 1400/06/27 - 13:24
  • 803
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
ناباروری

معرفی بخش ناباروری مجتمع خیرین سلامت استان قم

ناباروری چیست؟ ناباروری به این معنی است که فرد پس از یک سال تالش قادر نباشد باردار شود، در افراد 35 سال یا بیشتر بعد از 6 ماه تالش در صورت باردار نشدن ارزیابی زوجین آغاز میگردد. بارداری نتیجه فرایندی است که مراحل زیر را دارد:

بخش ناباروری

ناباروری چیست:

ناباروری چیست؟ ناباروری به این معنی است که فرد پس از یک سال تالش قادر نباشد باردار شود، در افراد 35 سال یا بیشتر بعد از 6 ماه تالش در صورت باردار نشدن ارزیابی زوجین آغاز میگردد. بارداری نتیجه فرایندی است که مراحل زیر را دارد:

بدن زن باید یک تخمک از یکی از تخمدانها آزادکند (تخمک گذاری).

تخمک باید درون لوله فالوپ به سمت رحم حرکت کند.

اسپرم مرد باید در این مسیر به تخمک ملحق شود( لقاح).

تخمک بارور شده باید به درون رحم بچسبد(لانه گزینی).

اگر در هر یک از این مراحل مشکلی وجود داشته باشد، باعث ناباروری میشود.

آیا ناباروری مسئله ای رایج و متداول است؟

طبق گزارشات، بیشتر انواع ناباروریها در ایران قابل درمان است. اکثر زوجها جهت درمان مراجعه میکنند، ولی تعداد کمتری که اقدام به درمان نمیکنند دسترسی به درمانهای ناباروری ندارند و متاسفانه مورد بررسی و درمان قرار نمیگیرند (در حقیقت اکثر زوجهایی که مراجعه میکنند درمان میشوند)

چه مدت زمان یک زن، پیش از مراجعه به پزشک باید برای بارداری تلاش کند؟

متخصصان پیشنهاد میکنند برای بارداری حداقل یک سال تلاش لازم است، زنان 35 ساله و یا با سن بالاتر پس از 6 ماه تلاش برای بارداری در صورت موفق نشدن باید به پزشک مراجعه کنند. پس از30 سالگی فرصتهای زن برای بارداری هر سال کاهش مییابد. بنابراین توصیه میشود زوجین در صورتی که مشکل خاصی ندارند پس از ازدواج فاصله بین اولین فرزند و دومی را طولانی نکنند. برخی مشکلات سلامتی نیز خطر ناباروری را افزایش میدهد، بنابراین زنان میبایست در چنین مواردی به پزشک مراجعه کنند.

پریودهای نامنظم و یا عدم پریود شدن

پریودهای بسیار دردناک

اندومتریوز

بیماری التهابی لگن بهتراست هر زن پیش از باردارشدن به پزشک مراجعه کند. پزشک به شما کمک میکند بدنتان را برای یک بارداری سالم آماده کنید، همچنین به سوالات شما پاسخ میدهد و نکاتی را راجع به بارداری به شما ارایه میدهد.

پزشکان چگونه متوجه میشوند که یک زن و همسرش مشکل ناباروری دارند؟

پزشک یک ارزیابی سلامت برای زوجین انجام میدهد. همچنین از هر دو زوج درباره پیشینه سلامتی و وضعیت جنسیشان سوالاتی می پرسد. گاهی اوقات در همین مرحله پزشک به وجود مشکل پی میبرد. گرچه در اغلب اوقات نیاز به بررسی های بیشتری هست. پزشکان معمولا برای مردان مایع منی را تست میکنند. تعداد شکل و حرکت اسپرم ها را بررسی میکنند، در بعضی موارد سطح هورمون مرد را نیز بررسی میکنند.

 در رابطه با زنان اولین مرحله فهمیدن این موضوع است که آیا هرماه تخمک گذاری انجام میشود یا خیر. یکی از علایم تخمک گذاری میتواند سیکلهای منظم 28 تا 30 روزه باشد. پزشک همچنین میتواند ازطریق آزمایش خون وضعیت تخمک گذاری را بررسی کند و یا می تواند سونوگرافی از تخمدانها را انجام دهد اگر تخمک گذاری به طور طبیعی انجام شود آزمایشهای دیگری برای بررسی باروری سالم وجود دارد.

پزشکان چگونه ناباروری را درمان می کنند؟

ناباروری از طریق دارو، جراحی، لقاح مصنوعی یا فن آوری کمک به باروری قابل درمان است. بیشتر اوقات ترکیبی از این درمانها استفاده میشود و در بیشتر موارد ناباروری با دارو یا جراحی برطرف میشود. پزشک درمانهای خاص ناباروری را بر اساس این موارد توصیه میکند:

نتایج آزمایشه

مدت زمانی که زوجین برای بارداری تلاش کردهاند.

سن هر دو نفر، هم زن و هم مرد 

وضعیت سلامت کلی هردو نفر

اولویت زوج ها

در زنان نیز برخی از مشکلات جسمی با جراحی قابل درمان است. برای درمان مشکلات تخمک گذاری زنان، داروهای باروری استفاده میشود. خیلی مهم است که درباره مزایا و معایب این داروها با پزشکتان صحبت کنید. چون این حق شماست که از عوارض جانبی و خطرات احتمالی داروها اطلاع داشته باشید.

 

رئیس بخش: دکتر سمیه صفری

  سرپرستار: خانم پروین بانی حسنی

مکان: طبقه همکف ساختمان رحیمی که در حیاط بیمارستان واقع شده است

  شماره تلفن: +98 253 711 8352

  ویژگی ها: بیمارانی که نیاز به مشاوره و درمان ناباروری دارند در این بخش بستری می شوند و با روش هایی مانند IUI ، IVF ، ICSI و ... بهبود می یابند. دارای دو اتاق عمل است که فقط صبح فعال هستند.

  • گروه خبری : معرفی بخش ها
  • کد خبر : 47237

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید