بخش سوالات و پرسش های متداول

آدرس دقیق مجتمع چیست؟   

 آدرس : استان قم - خیابان شهید دل آذر (آذر) مجتمع خیرین سلامت

مجتمع شامل چه بخش هایی می باشد؟  

مجتمع خیرین سلامت دارای بخش های اورژانس جنرال - اورژانس کرونا - IPD - جراحی مردان - ارتوپدی مردان - جراحی زنان - ارتوپدی زنان - جراحی مغز و اعصاب - جراحی زنان و زایمان - اتاق عمل جنرال - اتاق عمل زنان و زایمان - روانپزشکی مردان - روانپزشکی زنان - کاردرمانی - سوختگی - ICU- NICU - داخلی و نورولوژی - اطفال - نوزادان  - ناباروری - کلینیک های تخصصی - سی تی اسکن - رادیولوژی - آندوسکوپی - سونوگرافی - آزمایشگاه - فیزیوتراپی می باشد.

ویژگی های واحد IPD چیست؟
این واحد دارای 7 سوئیت در طبقه چهارم است. بیماران با انواع جراحی ها اعم از ارولوژی، جراحی های عمومی، جراحی مغز و اعصاب، جراحی زنان، زایمان، جراحی زیبایی و ترمیمی، جراحی ارتوپدی، جراحی عروق  و بخش های اطفال، روان پزشکی سوختگی، درمان ناباروری، آندوسکوپی و داخلی می توانند از امکانات این واحد بهره مند گردند.
شایان ذکر است که علاوه بر پذیرش و درمان بیماران توریسم، همراهان ایشان نیز از امکانات رفاهی ویژه ای جهت سکونت و یا همراهی بیمار همانند گردش درون شهری و بازدید از اماکن زیارتی و سیاحتی در این مرکز بهره مند هستند.
علاوه بر سوئیت های طبقه پنجم بیمارستان، در هر بخش  نیز 2 اتاق تک تخته VIP پذیرای بیماران خارجی می باشد.
امکانات رفاهی سوئیت ها :
خط تلفن مستقیم، تلویزیون، اینترنتWiFi ، یخچال، کمد، سرویس بهداشتی و حمام مستقل، سیستم احضار پرستار، کاناپه تختخواب شو جهت استفاده همراه بیمار، امکان انتخاب منوی غذا و ... از امکانات موجود اتاق ها و سوئیت های این واحد    می باشد.


 

  • 1400/07/28 - 09:37
  • 396
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
گوارش

نکات مهم در گاواژ

نکات مهم در گاواژ مانند: نکات قبل از انجام گاواژ شروع گاواژ بعد از NPO بودن سرعت گاواژ مقدار گاواژ و...

نکات مهم در گاواژ

گاواژ یا تغذیه با لوله، روش مناسبی برای رساندن مواد غذایی به بیماری است که قادر به خوردن غذا از طریق دهان نیست. تأمین انرژی کافی برای این بیماران ازطریق گاواژ تعیین شده توسط کارشناس تغذیه انجام می‌شود تا از سوء تغذیه بیمار جلوگیری شود و به روند بهبود بیمار کمک شود.

لازم به ذکر است بهترین راه برای تأمین انرژی بیمارانی که از لوله تغذیه می‌شوند، استفاده از گاواژ دستی (خانگی)  به همراه مصرف محلول‌ها و پودرهای آماده صنعتی زیر نظر کارشناس تغذیه می‌باشد.

گاواژآماده (صنعتی)

 این پودرها توسط کارشناس تغذیه بر اساس نوع بیماری، تحمل بیمار و کالری روزانه مورد نیاز هر بیمار تهیه می‌شود و لازم است در حجم مشخص در آب جوشیده سرد شده، حل گردد وتغذیه بیمار از طریق لوله بینی با توجه به دستور پزشک انجام شود.

گاواژدستی (خانگی)

دستورالعمل تهیه گاواژ دستی (خانگی) با توجه به شرایط بیمار (وزن، ادم، سوء تغذیه، علت بستری، بیماری زمینه‌ای، زخم بستر و...)توسط کارشناس تغذیه تنظیم می‌شود و لازم است تمام گروه‌های غذایی زیر را شامل شود.

گروه نان و غلات:  بهترین گزینه برنج، جو، گندم و جو دوسر می‌باشد.

 

گروه گوشت: بهترین گزینه سینه بدون استخوان مرغ ، فیله گوسفند و ماهی می باشد.

 

 گروه لبنیات: بهترین گزینه ماست می‌باشد به خصوص ماست‌های پروبیوتیک (استفاده از شیر  می‌تواند موجب اسهال شود).

 

 گروه میوه‌ها: بهترین گزینه سیب و موز است.

 

گروه سبزی: بهترین گزینه گوجه، کدو، هویج، جعفری و لوبیا سبز می‌باشد

 

گروه چربی: بهترین گزینه روغن زیتون و روغن کلزا می‌باشد.

 

ادامه مطلب

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 47825

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید