بخش NICU مجتمع خیرین سلامت قم

سال تاسیس: 1395

 

رئیس بخش  : دکتر برقه ای

 

سرپرستار بخش: خانم احمدلی

 

مکان استقرار بخش: طبقه دوم  ساختمان فرقانی


پدر و مادر گرامی

پرسنل بخش مراقبت های ویژه نوزادان ورود شما به این بخش را خوشامد میگویند.

بخش NICU در طبقه دوم بیمارستان قرار دارد و دارای دستگاه های مجهز و پرسنل پرستاری مجرب و پزشکان فوق تخصص، متخصص و متعهد میباشد که به طور 24 ساعته خدمات پزشکی و پرستاری را به نوزاد دلبندتان ارائه میدهند. ممکن است اولین سوالی که برای شما پیش می آید این باشد که NICU چه جور مکانی است؟ مدت زمانی که نوزاد در ای سیو نوزادان بستری است میتواند برای شما تنش زا باشد. پس از آشنایی با این بخش متوجه می شوید آی سیو نوزادان، بهترین مکان برای کمک به نوزاد شماست و ترس شما از بین میرود.

چه نوزادانی به آی سیو نوزادان منتقل میشوند:

 نوزادانی که هنگام تولد دچار مشکل شده اند.

 نوزادانی که نارس به دنیا آمده اند.

 نوزادانی که در روزهای اول پس از تولد علائمی از بیماری را نشان میدهند.

تجهیزات بخش:

 وجود دستگاههای پیشرفته تنفسی جهت کمک به نوزادان متولد شده با مشکلات تنفسی

 وجود امکانات پیشرفته جهت مراقبت از نوزادان نارس متولد شده

 وجود مانیتورهای پیشرفته جهت پایش مداوم نوزاد

 دستگاه های پیشرفته فتوتراپی جهت کنترل زردی نوزادان

 به منظور لزوم حضور مستمر مادر کنار نوزاد جهت اقامت و استراحت مادران اتاقی درداخل بخش قرارگرفته است که محل استراحت مادران میباشد، تا در موقع لزوم در بخش درکنار نوزادانشان حاضر شوند. لطفاً در رعایت بهداشت و نظم و ترتیب اتاق مربوطه، توجه لازم را داشته باشید.

قوانین و مقررات بخش

 در صورت داشتن دفترچه بیمه جهت تأیید درمان، در دست داشتن دفترچه بیمه مادر الزامی است.

 قبل از ورود به بخش و حضور بر بالین نوزاد، پوشیدن لباس (گان) مخصوص و شستن دست ها جهت کنترل عفونت الزامی است.

 به دلیل حساسیت زیاد نوزادان این بخش و به منظور حفظ سلامت نوزاد شما ملاقات ممنوع است به استثناء پدر نوزاد و با رعایت اصول بهداشتی .

 شستن دستها و در آوردن گان، هنگام خروج از بخش الزامی است.

 در صورت بروز علائم سرماخوردگی یا مشکلات تنفسی علاوه بر شستشوی مداوم دستها قبل از هربار تماس با نوزاد، از ماسک نیز استفاده نمائید.

 تا زمان ترخیص باند شناسایی نوزاد را جدا نکنید.

 استفاده از موبایل در بخش ممنوع است.

 جهت کمک به بهبود وضعیت نوزاد، مراقبت هم آغوشی کانگرویی طبق صلاحدید پزشک و با همکاری پرستار نوزاد، انجام می شود.

 هر نوزاد در هر شیفت پرستار مخصوص خود را دارد، در صورت نیاز از ایشان کمک و در خصوص نوزاد خود اطلاعات بگیرید.

 جهت کسب اطلاع از روند درمان و بهبودی نوزادتان میتوانید با شماره تلفن31331251 از 8 صبح تا 8 شب تماس بگیرید. لازم به ذکر است که تنها به تلفنهای پدر و مادر نوزاد پاسخ داده می شود.

 آموزشهای مراقبت از نوزادان، شیردهی و آموزش پیگیری زردی و انجام واکسیناسیون و آموزش پیگیری اقدامات درمانی پس از ترخیص توسط پزشکان و کادر مجرب پرستاری ارائه میگردد. استفاده از گول زنک و شیشه شیر جهت تغذیه نوزادان بدون اجازه پزشک مطلقا ممنوع است.

با آرزوی سالمتی شما و نوزاد دلبندتان 


 

 

 

 


 

  • 1400/06/27 - 13:24
  • 810
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
ناباروری

معرفی بخش ناباروری مجتمع خیرین سلامت استان قم

ناباروری چیست؟ ناباروری به این معنی است که فرد پس از یک سال تالش قادر نباشد باردار شود، در افراد 35 سال یا بیشتر بعد از 6 ماه تالش در صورت باردار نشدن ارزیابی زوجین آغاز میگردد. بارداری نتیجه فرایندی است که مراحل زیر را دارد:

بخش ناباروری

ناباروری چیست:

ناباروری چیست؟ ناباروری به این معنی است که فرد پس از یک سال تالش قادر نباشد باردار شود، در افراد 35 سال یا بیشتر بعد از 6 ماه تالش در صورت باردار نشدن ارزیابی زوجین آغاز میگردد. بارداری نتیجه فرایندی است که مراحل زیر را دارد:

بدن زن باید یک تخمک از یکی از تخمدانها آزادکند (تخمک گذاری).

تخمک باید درون لوله فالوپ به سمت رحم حرکت کند.

اسپرم مرد باید در این مسیر به تخمک ملحق شود( لقاح).

تخمک بارور شده باید به درون رحم بچسبد(لانه گزینی).

اگر در هر یک از این مراحل مشکلی وجود داشته باشد، باعث ناباروری میشود.

آیا ناباروری مسئله ای رایج و متداول است؟

طبق گزارشات، بیشتر انواع ناباروریها در ایران قابل درمان است. اکثر زوجها جهت درمان مراجعه میکنند، ولی تعداد کمتری که اقدام به درمان نمیکنند دسترسی به درمانهای ناباروری ندارند و متاسفانه مورد بررسی و درمان قرار نمیگیرند (در حقیقت اکثر زوجهایی که مراجعه میکنند درمان میشوند)

چه مدت زمان یک زن، پیش از مراجعه به پزشک باید برای بارداری تلاش کند؟

متخصصان پیشنهاد میکنند برای بارداری حداقل یک سال تلاش لازم است، زنان 35 ساله و یا با سن بالاتر پس از 6 ماه تلاش برای بارداری در صورت موفق نشدن باید به پزشک مراجعه کنند. پس از30 سالگی فرصتهای زن برای بارداری هر سال کاهش مییابد. بنابراین توصیه میشود زوجین در صورتی که مشکل خاصی ندارند پس از ازدواج فاصله بین اولین فرزند و دومی را طولانی نکنند. برخی مشکلات سلامتی نیز خطر ناباروری را افزایش میدهد، بنابراین زنان میبایست در چنین مواردی به پزشک مراجعه کنند.

پریودهای نامنظم و یا عدم پریود شدن

پریودهای بسیار دردناک

اندومتریوز

بیماری التهابی لگن بهتراست هر زن پیش از باردارشدن به پزشک مراجعه کند. پزشک به شما کمک میکند بدنتان را برای یک بارداری سالم آماده کنید، همچنین به سوالات شما پاسخ میدهد و نکاتی را راجع به بارداری به شما ارایه میدهد.

پزشکان چگونه متوجه میشوند که یک زن و همسرش مشکل ناباروری دارند؟

پزشک یک ارزیابی سلامت برای زوجین انجام میدهد. همچنین از هر دو زوج درباره پیشینه سلامتی و وضعیت جنسیشان سوالاتی می پرسد. گاهی اوقات در همین مرحله پزشک به وجود مشکل پی میبرد. گرچه در اغلب اوقات نیاز به بررسی های بیشتری هست. پزشکان معمولا برای مردان مایع منی را تست میکنند. تعداد شکل و حرکت اسپرم ها را بررسی میکنند، در بعضی موارد سطح هورمون مرد را نیز بررسی میکنند.

 در رابطه با زنان اولین مرحله فهمیدن این موضوع است که آیا هرماه تخمک گذاری انجام میشود یا خیر. یکی از علایم تخمک گذاری میتواند سیکلهای منظم 28 تا 30 روزه باشد. پزشک همچنین میتواند ازطریق آزمایش خون وضعیت تخمک گذاری را بررسی کند و یا می تواند سونوگرافی از تخمدانها را انجام دهد اگر تخمک گذاری به طور طبیعی انجام شود آزمایشهای دیگری برای بررسی باروری سالم وجود دارد.

پزشکان چگونه ناباروری را درمان می کنند؟

ناباروری از طریق دارو، جراحی، لقاح مصنوعی یا فن آوری کمک به باروری قابل درمان است. بیشتر اوقات ترکیبی از این درمانها استفاده میشود و در بیشتر موارد ناباروری با دارو یا جراحی برطرف میشود. پزشک درمانهای خاص ناباروری را بر اساس این موارد توصیه میکند:

نتایج آزمایشه

مدت زمانی که زوجین برای بارداری تلاش کردهاند.

سن هر دو نفر، هم زن و هم مرد 

وضعیت سلامت کلی هردو نفر

اولویت زوج ها

در زنان نیز برخی از مشکلات جسمی با جراحی قابل درمان است. برای درمان مشکلات تخمک گذاری زنان، داروهای باروری استفاده میشود. خیلی مهم است که درباره مزایا و معایب این داروها با پزشکتان صحبت کنید. چون این حق شماست که از عوارض جانبی و خطرات احتمالی داروها اطلاع داشته باشید.

 

رئیس بخش: دکتر سمیه صفری

  سرپرستار: خانم پروین بانی حسنی

مکان: طبقه همکف ساختمان رحیمی که در حیاط بیمارستان واقع شده است

  شماره تلفن: +98 253 711 8352

  ویژگی ها: بیمارانی که نیاز به مشاوره و درمان ناباروری دارند در این بخش بستری می شوند و با روش هایی مانند IUI ، IVF ، ICSI و ... بهبود می یابند. دارای دو اتاق عمل است که فقط صبح فعال هستند.

  • گروه خبری : معرفی بخش ها
  • کد خبر : 47237

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید