سال تاسیس: 1375

رئیس بخش: دکتر .............

سرپرستار بخش: علی معارفوند

مکان استقرار بخش: طبقه اول ساختمان فرقانی

شماره تماس:  982531331175+

 

علاوه بر وظایف عمومی، وظایف تخصصی پرستار در بخش مراقبت های ویژه عمومی با تکیه بر رعایت منشورحقوق مددجو و مبتنی بر فرایند پرستاری و استانداردهای مراقبتی به شرح زیر میباشد:


-1 پذیرش و تحویل بیمار و مدارک بیمار


-2 مانیتورینگ کامل سیستم های حیاتی بیمار شامل علایم حیاتی ، قلب - تنفس – اعصاب مرکزی و محیطی، ثبت آنها و گزارش موارد غیر طبیعی


-3 انجام معاینات فیزیکی لازم، ثبت آن ها و گزارش موارد غیر طبیعی


-4 تعیین سطح هوشیاری و بررسیGCS


-5 حفظ و مراقبت درست از راه هوایی ،تهویه، اکسیژناسیون و انجام اینتوباسیون در موارد ضروری


-6 آموزش و تشویق مددجو به سرفه و تنفس عمیق


-7 اتصال آرترلاین ( راه شریانی ) بیمار به وسایل مربوطه


-8 گرفتن نمونه خون شریانی و سایر ترشحات بدن طبق نظر پزشک


-9 بررسی آزمایشات روتین بخش مربوطه و گزارش موارد ضروری به پزشک


-10 برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی برنامه مراقبت کامل از پوست


-11 مراقبت از مددجویان دچار اختلالات حسی – حرکتی به منظور تشخیص و پیشگیری از عوارض بی حرکتی


راهنمای مراجعین

بخش مراقبتهای ویژه »ICU»

مراجعه کننده محترم

ضمن آرزوی شفای عاجل و کامل بیماران، قوانین زیر جهت تسهیل در امور درمان بیماران تنظیم شده است. خواهشمند است با مطالعه و رعایت این قوانین، ما را در ارائه خدمات بهتر یاری فرمایید.

1 .جهت کنترل عفونت بیمارستانی، ملاقات عمومی در بخش مراقبتهای ویژه( ICU )ممنوع میباشد. در صورت نیاز به حضور شما در بخش، پرستاران بخش با شما هماهنگ خواهندکرد.

2 .در زمان حضور در بخش، سکوت را رعایت نموده و از تلفن همراه به دلیل اختلال در عملکرد تجهیزات پزشکی استفاده ننمایید. تهیه عکس و فیلم از بیمار ممنوع میباشد.

3 .با توجه به شرایط بخش مراقبتهای ویژه، قبل از ورود به بخش از گان، ماسک، کاور کفش یا دمپایی های درنظرگرفته شده، استفاده نمائید.

4 .جهت جلوگیری از انتقال عفونت به بیماران و حفظ سلامتی خود، قبل و بعد از ورود به بخش، دستهای خود را با آب و صابون شسته و یا با محلول در نظرگرفته شده، ضدعفونی نمائید.

5 .آوردن هرگونه غذا، آب میوه و یا محلول تغذیه ای برای بیمار ممنوع است، در صورت لزوم با کارشناس تغذیه بیمارستان هماهنگ نمایید.

6 .جهت تماس در مواردی که حضور و همکاری همراه در بخش ضروری میباشد، شماره تلفن در دسترس(تلفن ثابت و همراه) یکی از بستگان درجه یک بیمار را به پرسنل بخش ارائه نمائید.

7 .به منظورکسب اطلاع از شرایط بیمار، جهت جلوگیری از بروز اختلال در روند مراقبتی بخش، یک نفر از بستگان درجه یک بیمار میتواند فقط در ساعات ذکر شده زیر با شماره تلفن بیمارستان (025-31333 )تماس حاصل نماید:

صبح : از ساعت 11 الی 12 صبح

عصر: از ساعت 5 الی 6 عصر

شب: از ساعت 9 الی 10 شب

راهنمای مراجعین بخش مراقبتهای ویژه »ICU» 

سند کد NE/NM/NC/P_ PH- 57 

فایل pdf     


 

  • 1400/06/27 - 13:24
  • 823
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
ناباروری

معرفی بخش ناباروری مجتمع خیرین سلامت استان قم

ناباروری چیست؟ ناباروری به این معنی است که فرد پس از یک سال تالش قادر نباشد باردار شود، در افراد 35 سال یا بیشتر بعد از 6 ماه تالش در صورت باردار نشدن ارزیابی زوجین آغاز میگردد. بارداری نتیجه فرایندی است که مراحل زیر را دارد:

بخش ناباروری

ناباروری چیست:

ناباروری چیست؟ ناباروری به این معنی است که فرد پس از یک سال تالش قادر نباشد باردار شود، در افراد 35 سال یا بیشتر بعد از 6 ماه تالش در صورت باردار نشدن ارزیابی زوجین آغاز میگردد. بارداری نتیجه فرایندی است که مراحل زیر را دارد:

بدن زن باید یک تخمک از یکی از تخمدانها آزادکند (تخمک گذاری).

تخمک باید درون لوله فالوپ به سمت رحم حرکت کند.

اسپرم مرد باید در این مسیر به تخمک ملحق شود( لقاح).

تخمک بارور شده باید به درون رحم بچسبد(لانه گزینی).

اگر در هر یک از این مراحل مشکلی وجود داشته باشد، باعث ناباروری میشود.

آیا ناباروری مسئله ای رایج و متداول است؟

طبق گزارشات، بیشتر انواع ناباروریها در ایران قابل درمان است. اکثر زوجها جهت درمان مراجعه میکنند، ولی تعداد کمتری که اقدام به درمان نمیکنند دسترسی به درمانهای ناباروری ندارند و متاسفانه مورد بررسی و درمان قرار نمیگیرند (در حقیقت اکثر زوجهایی که مراجعه میکنند درمان میشوند)

چه مدت زمان یک زن، پیش از مراجعه به پزشک باید برای بارداری تلاش کند؟

متخصصان پیشنهاد میکنند برای بارداری حداقل یک سال تلاش لازم است، زنان 35 ساله و یا با سن بالاتر پس از 6 ماه تلاش برای بارداری در صورت موفق نشدن باید به پزشک مراجعه کنند. پس از30 سالگی فرصتهای زن برای بارداری هر سال کاهش مییابد. بنابراین توصیه میشود زوجین در صورتی که مشکل خاصی ندارند پس از ازدواج فاصله بین اولین فرزند و دومی را طولانی نکنند. برخی مشکلات سلامتی نیز خطر ناباروری را افزایش میدهد، بنابراین زنان میبایست در چنین مواردی به پزشک مراجعه کنند.

پریودهای نامنظم و یا عدم پریود شدن

پریودهای بسیار دردناک

اندومتریوز

بیماری التهابی لگن بهتراست هر زن پیش از باردارشدن به پزشک مراجعه کند. پزشک به شما کمک میکند بدنتان را برای یک بارداری سالم آماده کنید، همچنین به سوالات شما پاسخ میدهد و نکاتی را راجع به بارداری به شما ارایه میدهد.

پزشکان چگونه متوجه میشوند که یک زن و همسرش مشکل ناباروری دارند؟

پزشک یک ارزیابی سلامت برای زوجین انجام میدهد. همچنین از هر دو زوج درباره پیشینه سلامتی و وضعیت جنسیشان سوالاتی می پرسد. گاهی اوقات در همین مرحله پزشک به وجود مشکل پی میبرد. گرچه در اغلب اوقات نیاز به بررسی های بیشتری هست. پزشکان معمولا برای مردان مایع منی را تست میکنند. تعداد شکل و حرکت اسپرم ها را بررسی میکنند، در بعضی موارد سطح هورمون مرد را نیز بررسی میکنند.

 در رابطه با زنان اولین مرحله فهمیدن این موضوع است که آیا هرماه تخمک گذاری انجام میشود یا خیر. یکی از علایم تخمک گذاری میتواند سیکلهای منظم 28 تا 30 روزه باشد. پزشک همچنین میتواند ازطریق آزمایش خون وضعیت تخمک گذاری را بررسی کند و یا می تواند سونوگرافی از تخمدانها را انجام دهد اگر تخمک گذاری به طور طبیعی انجام شود آزمایشهای دیگری برای بررسی باروری سالم وجود دارد.

پزشکان چگونه ناباروری را درمان می کنند؟

ناباروری از طریق دارو، جراحی، لقاح مصنوعی یا فن آوری کمک به باروری قابل درمان است. بیشتر اوقات ترکیبی از این درمانها استفاده میشود و در بیشتر موارد ناباروری با دارو یا جراحی برطرف میشود. پزشک درمانهای خاص ناباروری را بر اساس این موارد توصیه میکند:

نتایج آزمایشه

مدت زمانی که زوجین برای بارداری تلاش کردهاند.

سن هر دو نفر، هم زن و هم مرد 

وضعیت سلامت کلی هردو نفر

اولویت زوج ها

در زنان نیز برخی از مشکلات جسمی با جراحی قابل درمان است. برای درمان مشکلات تخمک گذاری زنان، داروهای باروری استفاده میشود. خیلی مهم است که درباره مزایا و معایب این داروها با پزشکتان صحبت کنید. چون این حق شماست که از عوارض جانبی و خطرات احتمالی داروها اطلاع داشته باشید.

 

رئیس بخش: دکتر سمیه صفری

  سرپرستار: خانم پروین بانی حسنی

مکان: طبقه همکف ساختمان رحیمی که در حیاط بیمارستان واقع شده است

  شماره تلفن: +98 253 711 8352

  ویژگی ها: بیمارانی که نیاز به مشاوره و درمان ناباروری دارند در این بخش بستری می شوند و با روش هایی مانند IUI ، IVF ، ICSI و ... بهبود می یابند. دارای دو اتاق عمل است که فقط صبح فعال هستند.

  • گروه خبری : معرفی بخش ها
  • کد خبر : 47237

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید